Website laten makenStappen voor het ontwikkelen van een website. Stap 1: Planning. Stap 2: Ontwerpen. Stap 3: Ontwikkelen. Stap 4: Testen. Stap 5: Website online zetten. Stap 6: Ondersteuning.
 1. Planning
  Nadat u contact met mij heeft opgenomen, spreken we een deadline af. Op deze datum zal de website online zijn. Eventueel stuurt u teksten, prijzen, foto en video materiaal toe. Ook reserveren we een domeinnaam en webhosting.
 2. Ontwerpen
  We bespreken de kleuren, huisstyle ect. Hiermee ga ik aan de slag om een ontwerp te maken. Soms kan het handig zijn om eens op andere websites te kijken, als u niet precies weet wat voor style u wilt.
 3. Ontwikkelen
  Na overleg over het ontwerp wordt dit omgezet in code. Standaard wordt een website gemaakt met HTML5, CSS3 en JavaScript/ECMAScript 5/6. Dit zijn de belangrijkste webtalen. Tijdens het ontwikkelen kunt u regelmatig mee kijken met de voortgang en indien nodig uw invloed uitoefenen op de ontwikkeling. Eventueel kan een website ook gemaakt worden met het CMS (Content Management Systeem) WordPress.
 4. Testen
  De website wordt getest op een aantal kritieke punten, zoals werkzaamheid, snelheid, en juistheid van de code*. Dit laatste gebeurt door de validatie tool van het W3C. * Websites gemaakt met WordPress uitgesloten. Alle geleverde websites werken met de nieuwste versie van alle grote bekende browsers (Chrome, Safari, Firefox, Edge, Internet Explorer 11 en Opera Desktop )
 5. Online
  Voordat de website online gaat, krijgt u een link met daarop de website. U krijgt dan de gelegenheid de website te beoordelen, eventueel te laten bekijken door familie/vrienden. Als alles naar wens is, gaat de website online.
 6. Ondersteuning
  Nadat de website is getest en geleverd, kan het altijd gebeuren dat er iets niet functioneert zoals het hoort. Dit kan bijvoorbeeld zijn doordat browsers bepaalde code niet meer ondersteunen. U kunt dan direct contact opnemen. Ik zal dan binnen 24 uur zorgen dat de site weer naar behoren functioneert.

Belangrijke informatie

Drukte bij Web Improvement

Nieuw bij Web Improvement? Door drukte is het helaas niet meer mogelijk om u als nieuwe klant in te schrijven.

Een kleine opdracht? In overleg is er wellicht toch iets mogelijk. Bestaande klanten kunnen gewoon blijven rekenen op onderhoud aan de website.

Met vriendelijke groet,

Rick Verschoor

Informatie

Meer weten? Bel mij op +31 (0)6-39880090

Of meem contact op via het contact formulier en krijg binnen 48 uur antwoord.