Tech Improvement

Tech Improvement is een gratis service in Hoorn speciaal en alleen bedoeld voor mensen met een laag (minimaal) inkomen* en/of te grote schulden, waardoor het inhuren van een IT/Tech specialist te duur is.

De wereld om ons heen wordt steeds meer aangesloten en wij als mens zijn ook steeds meer afhankelijk van deze techniek. Veel dingen worden ook digitaal geregeld. Zo hebben de gemeente Hoorn, nutsbedrijven en heel veel andere organisaties een online omgeving waar jij ook gebruik van moet kunnen maken.

Heb jij thuis problemen met bijvoorbeeld je wifi, een trage computer, bestanden per ongeluk verwijderd, een TV die ingesteld of aangesloten moet worden? Kijk dan gauw verder op deze website.

* Bij twijfel of steekproefsgewijs kan er om bewijs van laag inkomen gevraagd worden, voordat ik aan de slag ga met de werkzaamheden. Dit kan bijvoorbeeld d.m.v. correspondentie (brieven/mails) van een bewindvoerder of van de gemeente.
Rick Verschoor bezig met het ontwikkelen van een website.

Contact Gegevens

mail_outline
tech@web-improvement.nl Tech-Improvement is geen onderdeel van Web Improvement, enkel de hosting wordt gebruikt om de kosten voor deze gratis service laag te houden.