Over mij

Rick Verschoor bezig met het ontwikkelen van een website.

"Wat ik zo leuk vind aan websites maken? De creativiteit en de mogelijkheden. Elk detail valt aan te passen en te perfectioneren."

Ik ben Rick Verschoor, 30 jaar en geboren en woonachtig in Hoorn. Het ontwerpen en ontwikkelen van websites heeft me van kleins af aan al veel bezig gehouden en is nog steeds een grote passie van mij. In 2014 heb ik besloten mij meer te gaan verdiepen in de technische kant van het verhaal. Ik heb een studie HTML5 en CSS3 gedaan. Die heb ik inmiddels afgerond en ben ik begonnen aan javascript.

Naast mijn parttime baan op Schiphol, ben ik in mijn vrije tijd gestart om websites te ontwikkelen voor kleine ondernemingen en particulieren.

Omdat ik nog student ben, zijn mijn tarieven relatief lager dan van de concurrenten. Op deze wijze leer ik veel van de projecten en krijgt u een kwalitatief goede website* voor een laag tarief.

* Elke website wordt vóór levering getest door de W3C validator op HTML & CSS en via de console getest op JavaScript fouten. Vind mij ook op Facebook button

Informatie

Informatie over het maken of onderhouden van een website? Bel mij op Tel: +31 (0)6-39880090

Of neem contact op via het contact formulier en krijg binnen 48 uur antwoord.