Nieuws

APNG File

Betalen met crypto-geld

Geplaatst: 06 December 2017 14:01
Geüpdated: -

Web Improvement accepteerd sinds kort Bitcoins en Ethereum. Dit zijn 'relatief' nieuwe betaalmiddelen.

Lees verder....
APNG File

APNG: Eindelijk goede vervanging voor gif

Geplaatst: 01 mei 2017 16:20
Geüpdated: -

Als je nu een geanimeerde afbeelding op jouw website wilt, dan kun je een .gif afbeelding gebruiken. Het nadeel van een .gif is dat je maar maximaal 265 kleuren kunt gebruiken. Hierdoor zijn de afbeeldingen niet altijd even mooi. Met de komst van .apng kun je binnenkort geanimeerde beelden op jouw website gebruiken 24-bit kleuren en 8-bit alpha kleuren. De kleuren zijn hierdoor gelijk aan het .png bestandtype. Ook kun je net als .gif gebruik maken van transparante kleuren.

Lees verder....
Unsecure Chrome

Http websites als onveilig in Chrome

Geplaatst: 01 mei 2017 14:53
Geüpdated: -

De nieuwste versie van Google Chrome geeft aanvullende waarschuwingen bij onveilige websites. Pagina’s met formulieren en http sites in een incognito venster zullen als onveilig worden gemarkeerd. Deze wijzigingen zullen vanaf oktober van kracht worden aldus Google.

Lees verder....
Chrome browser

AdBlocker in Google Chrome

Geplaatst: 25 april 2017 12:57
Geüpdated: -

Vermoedelijk komt Google met een update voor Google Chrome waarin een adblocker in de browser wordt verwerkt. Ik hoor u denken: 'Google en advertenties blokkeren?'. Het is waar. Google gaat namelijk alleen de advertenties blokkeren die niet voldoen aan de richtlijnen van de Coalition for Better Ads.

Lees verder....
Big data

Privacy shock AdBlocker gebruikers

Geplaatst: 20 april 2017 19:32
Geüpdated: -

We gebruiken het bijna allemaal. Een AdBlocker. Dit geeft veel voordelen. Zo wordt je bijvoorbeeld niet lastig gevallen door middel van irritante reclames, beschermt het tegen ongewenste software op je computer, versneld de pagina laadtijden en je denkt daarmee je privacy te beschermen.

Lees verder....
Hacked

32% meer websites gehackt

Geplaatst: 06 april 2017 13:01
Geüpdated: -

Google meldt dat het aantal gehackte websites in 2016 is toegenomen met 32%. De verwachting is dat dit aantal in 2017 zal toenemen. Dit is met name te danken aan de hoeveelheid websites waarvan de software (o.a. WordPress plugins) niet up to date is.

Lees verder....

Informatie

Nieuwe website nodig of onderhoud? Voor meer informatie: Tel: +31 (0)6-39880090

Of neem contact op via het contact formulier en krijg binnen 48 uur antwoord.


Wij accepteren Bitcoin en Ethereum